email address:
Homepage:
URL:
Comment:

 

 

Cultuurland Media - Cultuurland Media

Bestel hier het boek 'Gortel en Niersen', een landschapsbiografie over boeren, bosbouwers en forensen.

 

Het verhaal van het cultureel erfgoed leeft. Een steeds groter wordende doelgroep is en raakt geïnteresseerd in het verhaal over het verleden. Publicaties, tentoonstellingen, routes en online activiteiten dragen in belangrijke mate bij aan het bekendmaken van onze historie. Cultuurland Media wil het verhaal van het landschap aan een breed publiek bekend maken. Nieuwe onderzoeksresultaten, nieuwe (IT-) middelen en een blijvende en nog groeiende doelgroep inspireren ons om dit verhaal te blijven (her)vertellen.
 
Cultuurland Media is gelieerd aan Cultuurland Advies. Op landelijke schaal houden we ons bezig met Cultuurhistorie, Ruimtelijke Planvorming en Gebiedsontwikkeling. Het bureau wil met een enthousiaste en ambitieuze werkwijze kwaliteiten toevoegen aan onze leefomgeving. Voorbeelden om dit te bereiken liggen o.a. in het samenstellen van landschapsbiografieën, het begeleiden van functieveranderingen, opstellen van ruimtelijke onderbouwingen en het initiëren en uitvoeren van gebiedsopgaven en processen. Het onderzoeken en vertellen van het verhaal van het landschap sluit hier naadloos op aan en wordt dan ook bij veel van onze werkzaamheden als onderlegger gebruikt.
 
Heeft u belangstelling om samen met ons het verhaal van het landschap te vertellen en/of wilt u gebruik maken van andere diensten die door ons aangeboden worden? Neem dan contact op met Jan-Olaf Tjabringa.