Nieuws
13
Feb
Jaaroverzicht 2017 SPLIJ+ is uit

Jaaroverzicht 2017 SPLIJ+ is uit

De Stichting Particuliere Landschapsdiensten IJsseldelta doet meer dan alleen de Groene en Blauwe Diensten. In het jaaroverzicht 2017 valt de diversiteit aan activiteiten en aandachtsvelden op. 

 

Lees verder
23
Jan
Afscheid van Petra Bergsma

Na 1,5 jaar nemen we afscheid van collega Petra Bergsma. In september 2016 is Petra als afstudeerder bij Cultuurland Advies gekomen, vanuit haar studie communicatiewetenschappen aan Wageningen Universiteit. 

Lees verder
22
Jan
Nieuwsbrief januari 2018

De nieuwsbrief van januari 2018 is te lezen op deze website en via de link

Lees verder
02
Jan
Na- en voorbeschouwing: van 2017 naar 2018

Eens per jaar is het goed om kort terug te kijken, maar vooral ook om vooruit te kijken. Wat waren onze werkzaamheden in 2017? Waar kijken we naar uit in het nieuwe jaar? 

Lees verder
14
Nov
Nieuwe opdrachten: ruimtelijke onderbouwingen

Steeds meer mensen weten ons te vinden met een opdracht voor het schrijven van ruimtelijke onderbouwingen. Zo ontvingen we afgelopen week 2 opdrachten voor het begeleiden van een functiewijziging. 

Lees verder
31
Okt
Presentatie IJsselmeerbiografie op Deltacongres

Begin 2017 mochten we onze bijdrage leveren aan de biografie van het IJsselmeer. Deze week wordt op donderdag 2 november de IJsselmeerbiografie gepresenteerd op het Deltacongres in Leeuwarden. 

Lees verder
11
Okt
Cultuurland betrokken bij congres Agrarisch Erfgoed Nederland

Cultuurland Advies ondersteunt Stichting Agrarisch Erfgoed Nederland bij het organiseren van een congres op 30 november: 'Gebruik de historische boerderij'.  Dit congres vraagt aandacht voor het gebruik van agrarisch erfgoed in huidige trends en ontwikkelingen, met aandacht voor de bijzondere kenmerken van de gebouwen. 

Lees verder
18
Sept
Gebiedscoöperatie IJsseldelta werkt aan Uitvoeringsprogramma 2018-2020

Samen met gebiedspartijen uit de IJsseldelta werken we aan een nieuw uitvoeringsprogramma voor een belangrijke periode voor de Gebiedscoöperatie.

Lees verder
12
Sept
Werk aan ruimtelijke onderbouwingen

Tijdens de zomerperiode hebben we twee nieuwe opdrachten mogen ontvangen voor het schrijven van ruimtelijke onderbouwingen: een rood-voor-rood opgave en een herbestemming van een voormalig schoolgebouw.

Lees verder
31
Aug
Landschapsgeschiedenis in IVN-cursus Gastheer van het Landschap

Binnenkort gaat in de gemeenten Bronkhorst en Berkelland de IVN-cursus ‘Gastheer van het Landschap’ van start. In samenwerking met het IVN zal Dennis Worst een bijdrage leveren aan deze cursus door de geschiedenis van het landschap te schetsten. 

Lees verder
1-10 uit 111 Volgende pagina >>
Highslide