Nieuws
31
Aug
Start verkenning functionaliteit sprengenbeken

In opdracht van de Stichting tot Behoud van de Sprengen en Beken voeren wij een verkenning uit om in beeld te brengen welke hedendaagse en toekomstige functies de beekstelsels of delen ervan kunnen vervullen, zodat instandhouding om meerdere redenen voor de hand ligt en het beheer & onderhoud gerichter plaats kan vinden. 

Lees verder
15
Aug
We gaan weer van start!

Wij hebben de zomervakantie weer achter de rug en gaan weer van start! Dennis en Susanne werken dit najaar aan de afronding van de cultuurhistorische onderzoeken voor het Aamsveen en Bergvennen in relatie tot Natura 2000. In opdracht van de gemeente Fryske Marren maken zij een landschapsbiografie voor het gebied Súdwesthoeke. 

Lees verder
01
Juni
Welkom aan Susanne Coppens
Vandaag start Susanne Coppens bij ons, van harte welkom! Vanwege een groeiend aantal opdrachten komt zij ons team versterken. Susanne studeerde archeologie aan de Universiteit in Gent en volgde daarna de master Landschapsgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Lees verder
13
Feb
Jaaroverzicht 2017 SPLIJ+ is uit

De Stichting Particuliere Landschapsdiensten IJsseldelta doet meer dan alleen de Groene en Blauwe Diensten. In het jaaroverzicht 2017 valt de diversiteit aan activiteiten en aandachtsvelden op. 

Lees verder
23
Jan
Afscheid van Petra Bergsma

Na 1,5 jaar nemen we afscheid van collega Petra Bergsma. In september 2016 is Petra als afstudeerder bij Cultuurland Advies gekomen, vanuit haar studie communicatiewetenschappen aan Wageningen Universiteit. 

Lees verder
22
Jan
Nieuwsbrief januari 2018

De nieuwsbrief van januari 2018 is te lezen op deze website en via de link

Lees verder
02
Jan
Na- en voorbeschouwing: van 2017 naar 2018

Eens per jaar is het goed om kort terug te kijken, maar vooral ook om vooruit te kijken. Wat waren onze werkzaamheden in 2017? Waar kijken we naar uit in het nieuwe jaar? 

Lees verder
14
Nov
Nieuwe opdrachten: ruimtelijke onderbouwingen

Steeds meer mensen weten ons te vinden met een opdracht voor het schrijven van ruimtelijke onderbouwingen. Zo ontvingen we afgelopen week 2 opdrachten voor het begeleiden van een functiewijziging. 

Lees verder
31
Okt
Presentatie IJsselmeerbiografie op Deltacongres

Begin 2017 mochten we onze bijdrage leveren aan de biografie van het IJsselmeer. Deze week wordt op donderdag 2 november de IJsselmeerbiografie gepresenteerd op het Deltacongres in Leeuwarden. 

Lees verder
18
Sept
Gebiedscoöperatie IJsseldelta werkt aan Uitvoeringsprogramma 2018-2020

Samen met gebiedspartijen uit de IJsseldelta werken we aan een nieuw uitvoeringsprogramma voor een belangrijke periode voor de Gebiedscoöperatie.

Lees verder
1-10 uit 16 Volgende pagina >>
Highslide