Nieuws

15 jaar Cultuurland Advies

En dan ineens …. bestaat Cultuurland Advies 15 jaar! Door de vreemde tijd waarin we zitten waren we het bijna vergeten. De hoeveelheid opdrachten, het thuis of anders werken leidt onze gedachten af. Maar 15 jaar is niet niks, we staan er toch op een bescheiden manier bij stil. Het vertrouwen van opdrachtgevers, eigen inzet, durf, de geleverde kwaliteit en doorzettingsvermogen heeft ons gebracht waar we nu zijn. 

Gedurende de afgelopen jaren zijn wij in 11 van de 12 provincies actief geweest. Kleine en grote opdrachten hebben ons op prachtige plekken gebracht en hebben ons kennis laten maken met heel veel bijzondere mensen en waardevolle contacten. En altijd is de inzet gericht geweest op het verhaal van het landschap, op ruimtelijke kwaliteit en de rol die mensen spelen bij gebiedsopgaven. Dat blijven wij doen, ook in jaar 16, 17 en verder. 

Via deze weg willen wij iedereen bedanken die in de afgelopen 15 jaar op ons pad is gekomen. Van een kort moment tot langjarige goede relaties. Zonder u hadden wij nu geen jubileum te vieren. Op naar 20 jaar met een feestje! 

Susanne, Leonie, Harm Peter en Jan-Olaf      
Kaart